hiss & diss

hade tänkt att göra en liten lisa på vad ja hissar och dissar



FANNIE HISSAR :


sommar :
sommaren är verkligen ngt som jag hissar, lixom livet blir ju så jävla mycket roligare eller vad man ska säga ? det finns mycket mer att göra. oftas så åker man ju på semaster och sånt på sommaren, eller aa man kan göra det när man vill, men det är ju på sommaren som det är roligare, tycker jag iaf. man badar, solar, är med kompisar, det är långa mysiga utekvällar, finns mycket mycket mer fester, även ute ! vid ngn sjö tex. ae allt är så himla mysigt ! gud vad va längtar. o det är ju inte så att man längtar till vintern när det är sommar! förra sommaren så va ja i kroatien fast inte länge, ja va också i tylösand. för er som inte vart där, så ae rekomenderar ja det verkligen! men mest så spenderade ja lovet här i sverige. men bara att hoppas på att den sommarn blir lika bra.


mobilen : mobilen hissar jag också, ärligt talat vad fan skulle man göra utan den? den är ju räddningen i allt. får man inte tag på ngn eller vad som helst så finns alltid mobilen, o oftas så svarar ju alla i den också, skillnad om man skulle leva på stenålderstiden, men nu lever vi i nuet, 2010! skulle seriöst inte klara mig utan min kära mobil <3


musik : ae musik asso, det finns nog inget bättre? det finns aldrig ngt hinder till att man inte kan lyssna, även om man är sjukt deppig, lessen, trött, arg, glad, överglad så passar musiken lika bra ändå! så loooove it, och den som uppfann musiken älskar man ännu mer, så äre bara !


vänner/familj: jaa det är de som betyder allra mest i mitt liv, vad skulle man göra utan sina vänner ? bli psyk ! o likadant om man inte har ngn familj, då vill man väl bara dö. så vänner och familj är det man lever för, finns ingen som skulle klara sig utan dom !


FANNIE DISSAR !

utväxter :
asso ärligt talat så tycker jag att man skämmer ut sig om man går med en stor jävla utväxt? seriöst hur jävla fult är det inte.. igår såg ja en som hade brunrött hår och kommer med en skitstor blond utväxt, herregud asso. sånt syns ju förihelvete från ett flygplan, o det spelar ingen roll vad man har för hårfärg, utväxten ska ju bort asso!. ae men om man har sånt hår att man får utväxt, då gör man väl fan ngt åt saken ? aja deras liv och dom kanske tycker att det är fint, men hahha fyfan vad fult!


skolan: okej, det här kanske är en grej som är mittimellan hiss och diss. men det ja menar med att ja ger en diss till skolan är när det är så jävla mycket plugg, man önskar ju bara att man dör då ! o sen är det för att man går i en sån jävla dålig skola med en dålig klass så det blir aptråkigt, men om det inte skulle va mycket plugg och skolan i sig skulle va rolig och bra, ae då skulle ja ge den en HISS ! men nejnej så är det inte nuet.


vintern: tycker man om vintern så är det ngt fel på människan ? okej att det ska va snö på nyår och jul, men fan inte mer asso. o den här vintern har ju vart extrem me.. allt blir så tråkigt då, ibland händer det att man inte ens träffas tack vare att det är så kallt o man bara vill sitta inne och kolla på film med en varm oboy. dock skulle aldrig de inträffa på sommaren. o på vintern finns det inte mycket att göra heller, SÅ EN FET DISS TILL ÄCKLIGA VINTERN !


sjuk :
haha aa men ja dissar verkligen när man är sjuk. det är så jävla jobbigt o man bara hatart, plus att man tycker så jävla synd om sig själv me, o det är ju seriöst hemskt att vara sjuk. okej nu menar ja inte när man är lite förkyld eller hostar lite. utan när man verkligen ligger där i sängen helt hjälplös o spyr o typ har 39 gradesr feber, eller aa ngt sånt liknande. fyfan säger ja bara :(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0