tordag

idag har ja inte gjort ett skit förutom att jag och oliwia gick hem till mig efter skolan, vad gjorde vi då? jo självklart sov vi som vanligt. resten av dagen har ja bara vart hemma o nu kom ja precis hem, va och träffade amanda ett tag innan hon skulle till ragge. nu ska ja städa lite i mitt rum, o tagga till imorrn. den här helgen kommer bli awsome och på söndag kan ja lova att ja är DÖD!

onsdag

redan onsdag, veckan har gått sjukt fort. efter skolan drog jag och oliwia till stan för att köpa biljetter, träffade även hampe linus dennis o aa resten av det "coola" gänget :* nu sitter vi hemma hos mig o ska glutta på lite oth med ben & jerry's o självklart cola. låter inte helt fel va!? ett plus är att mamma jobbar natt så vi kan pöka lite extra mycket med varandra. puuuuss
såhär ser min snygga vän ut!

sådär ja!

okej, nu har ja vart ifrån bloggen ett tag, men nu känner ja att ja är på fötter igen och kan ta tag i det igen! hmm, vart ska ja börja? skolan idag, behöver ja säga nåt? nae tror inte det. fast ja har vart borta en vecka så va det aptråkigt! slutade tio över ett och det är ju ett plus, nu sitter ja hemma och väntar på att mickis ska komma hit ett tag, hoppas på att hon har med sig cola till mig, hehe. sen ska ja nog åka till pappa och sova där inatt. hade tänkt att plugga lite idag, men inte fan behöver jag det. för mina kära lärare har sagt att ja inte behöver göra vissa grejer nu. happy face osv osv!
okej, nu vart sista bilden asliten. men orkar inte ändra.
köpte det här i veckan, lite nya behövliga grejer. köpte
ett par svarta jeans också men glömde lägga in dom så
jag gör det sen, puss

måndag

det har hänt lite saker, det ja kan säga är tack till oliwia och sen att jag har legat på lasarettet inatt oså. något mer vill ja inte gå ut med här på bloggen, men med andra ord mår ja inte bra och har ingen lust att blogga. ja kommer igång när jag mår helt bra igen, ja lovar!

torsdag

funderar på att lägga ner blogghelvetet, ja har faktiskt ett liv och orkar inte spendera det för mycket vid att sitta vid en blogg. o absolut inte på helgerna då man bara kööör! nerå men vi får se, igår hade vi iallfall np i kemi. gick mycket bättre än vad jag trodde att det skulle gå, va mest frågor om miljö o sånt o det är inte så svårt! så får se hur det gick, imorrn har jag engelskaprov och nästa vecka har vi prov om andra världskriget.. fyfan hatar skolan. nu är jag med min älskling oliwia, kul att hon ligger och sover OCH SÅ VIDARE! ska städa mitt rum lite o sen måste ja ta tag i äckliga engelskan.
du är bäst, ja älskar dig

torsdag

ae förflåt, sämsta uppdateringen, men om ja ska va ärlig så orkar ja inte me bloggen. för det första så finns det inget att skriva om nu på vintern och när det är skola. det händer samma saker hela tiden, gå upp, dra till skolan, åker hem, sover, kollar på film, pluggar, stan, träna om man hinner. aa det är typ de ja gör i veckorna. hatar skolan, hatar vintern, hatar det mesta just nu. förutom helgerna! haha. nae men idag så va det slappt i skolan, efter luch åkte ja och oliwia ner till ungdomsmottagningen, men eftersom att jag suger så ska ja dit på måndag igen, bra jobbat osv! nu ska ja städa mitt rum lite, sen vänta på att min bank ska komma o sen ska jag nog glutta på oth resten av dagen! puss
snabb bild på dagens, körde på kenzas shorts och den söta blusen till!

onsdag

blev ingen skola för mig idag, mår inte alls bra. har druckit massa varm oboy o kollat på oth idag. för en halvtimma sen började ja plugga lite, skrev engelskan och gjorde ett brev på spanskan. nu väntar ja på att mamma ska komma hem, är så sjukt hungrig att ja tror ja dör.

RSS 2.0